6 pasi catre succesul tau online in Social Media 

1# Alege-ti planul de management pentru Social Media

 

Avem 3 planuri de Social Media Management (SMM) din care poti allege. Fiecare plan este structurat in asa fel incat sa furnizeze servicii in functie de tipul tau de afacere – allege planul cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii si sa ne permiti sa te ajutam in alegerea celui mai potrivit plan pentru afacerea ta. Contacteaza-ne.

Click Aici

2# Analiza de afaceri & Strategii de dezvoltare operationala

 

Odata ce te-ai inscris, noi iti punem la dispozitie un Manager de social media dedicate sa iti dezvolte o strategie si sa o execute. Managerul de cont va studia afacerea ta si va fi contactul tau principal.

Vei putea sa comunici cu managerul tau de social media zilnic prin email sau puteti programa un apel telephonic la o ora convenienta amandurora. Procesul este scurt si efectiv.

3# Confirmarea planului de social media

 

Odata ce managerul nostrum de conturi dedicate termina analiza afacerii tale, noi vom dezvolta un plan original de continut pentru social media unic pentru brand-ul tau. In plus, noi vom folosi tactici organice (hashtag-uri, following, concursuri, etc.) sa iti crestem canalele.

Pentru aisgurarea calitatii, acest continut va fi pregatit intr-un calendar lunar de continut.

Vei avea oportunitatea sa vezi si sa sa aprobi INAINTE ca ceva sa intre live. Dupa aprobarea planului de social media, noi il vom executa.

4# Servicii aditionale de online marketing

 

Oferim de asemenea servicii aditionale sa complementeze managementul de social media. Acestea includ: campanii publicitare Facebook, concursuri, cupoane EVO, bloguri si multe altele.

 

Aceste servicii nu sunt obligatorii, dar ele te pot ajuta la prezenta ta online si la generarea de lead-uri.

Managerul tau de conturi iti va recomanda orice ar putea ajuta campania ta.

5# Lansarea campaniei

 

Managerul tau de conturi dedicat va lansa Campania si va monitoriza toate activitatile tale de social media (comentarii, mesaje si recenzii) si vizeaza sa le raspunda in termen de 24 de ore.

Echipa noastra va manageria zilnic Campania ta si va conduce optimizari imediate de crestere cand ai nevoie.

Managerul tau de conturi dedicate va fi proactiv cu idei si solutii, furnizandu-ti confort operational in timp ce atinge tonul si atmosfera potrivite postarii tale sociale.

Vezi lista noastra de client​.

6# Raport lunar si plan de optimizare

 

Managerul tau de conturi dedicat iti va pregati lunar rapoarte pe care le poti verifica. Raportul va fi facut cu ajutorul catorva programe de analiza si de asemenea iti va furniza notificari de imbunatatire pentru a putea sa iti optiminezi scopurile in functie de noul plan pentru luna viitoare care cuprinde toate tacticile si modulele de optimizare care sunt deja implementate..

Contacteaza-ne

Ne-ar face placere sa discutam si sa iti aratam cum EVO poate sa iti stimuleze activitatile!